Komunikaty

Zaproszenie na spotkanie Ogólnopolskiego Porozumienia Organizacji Samorządowych Stowarzyszenie Związek Gmin i Powiatów Regionu Łódzkiego (1 grudnia 2015)
Zaproszenie na spotkanie Ogólnopolskiego Porozumienia Organizacji Samorządowych Stowarzyszenie Związek Gmin i Powiatów Regionu Łódzkiego uprzejmie zaprasza Państwa na spotkanie Ogólnopolskiego Porozumienia Organizacji Samorządowych (OPOS), które odbędzie się w dniu 3.12.2015 roku o godzinie 11,00 w Małej Sali Urzędu Miasta Łodzi.

W spotkaniu wezmą udział przedstawiciele: Podkarpackiego Stowarzyszenia Samorządów Terytorialnych, Stowarzyszenia Gmin i Powiatów Wielkopolski, Stowarzyszenia Gmin Regionu Południowo-Zachodniego Mazowsza, Sudeckiego Konwentu Prezydentów, Burmistrzów i Wójtów, Śląskiego Związku Gmin i Powiatów, Związku Gmin Warmińsko-Mazurskich, Związku Gmin Śląska Opolskiego, Związku Gmin Pomorskich, Zrzeszenia Gmin Województwa Lubuskiego, Związku Gmin Lubelszczyzny oraz członkowie Stowarzyszenia Związek Gmin i Powiatów Regionu Łódzkiego.